Op het officieel ontvangstmoment op woensdag 16 december 2020 om 19.30 uur in de H.-Magdalenakerk (Schaarstraat te Brugge, nabij Astridpark) wilden we een boodschap van verbondenheid, vrede en solidariteit uitdragen waar de verschillende levensbeschouwelijke strekkingen zich in herkennen.

Omwille van de coronamaatregelen vond het ontvangstmoment in beperkte groep plaats en werd het gestreamed. De streaming staat op deze pagina en kun je hier (her)bekijken. 

Na het ontvangstmoment werd het licht verspreid doorheen Brugge en omstreken. Met dank aan de buurtcomités. Hier kun je het parcours bekijken. Na de livestream gingen zij de straten rond om kaarsen te lichten van zij die deze buiten gezet hadden. 


Herbekijk het ontvangstmoment hier onder. 
Problemen? Klik hier.

 

Stream

Aanwezigheid van het vredeslicht in de Magdalenakerk

Het vredeslicht kan opgehaald worden in de Magdalenakerk van 17 tot en met 23 december 2020, elke dag van 13 tot 18 uur.

Breng zelf jouw kandelaar mee of koop ter plaatse een kaarsje (2,5 €) of windlichtje (4 €) met het logo van het Vredeslicht. Wil je meer dan 10 kaarsen kopen, geef ons dan een seintje via info@yot.be .  

Er zijn ook gratis wenskaarten 'ik wens jou' ter beschikking om een boodschap te schrijven voor bewoners van Woon-en zorgcentra, voor mensen met een psychische kwetsbaarheid of voor mensen die zich in detentie bevinden. Zodat ook zij de warmte van het vredeslicht mogen ervaren.
Breng een balpen mee en schrijf ter plaatse een wens aan iemand die licht en warmte nodig heeft.