Welkom (*) op de boekvoorstelling van

Stem die mij roept

Bijbels geloven met Patrick Perquy

(*) De 100 beschikbare plaatsen zijn reeds ingenomen. Corona noodzaakt om de inschrijvingen te beperken. Enkel de personen die een bevestigingsmail hebben ontvangen worden toegelaten.

Goed nieuws!  De boekvoorstelling zal gestreamd worden en is rechtstreeks te volgen via internet.

VOLG VIA DEZE LINK LIVE DE BOEKVOORSTELLING VANUIT DE MAGDALENAKERK

Patrick Perquy (1942-2018) was betrokken bij YOT tot aan zijn dood. Door zijn evangelische bezieling en grote betrokkenheid bij de medemens raakte hij vele harten. Na zijn uitvaart ontstond het idee om een boek te schrijven over hoe hij het Bijbels geloofsverhaal verstond. Zo kan ieder die het horen - lezen - wil verder, een leven lang.

Boekvoorstelling

De boekvoorstelling - onder voorbehoud van corona-richtlijnen - vindt plaats op zaterdag 12 september 2020 om 11 uur in de H.-Magdalenakerk, Schaarstraat te Brugge. 

Redactie: Dennis Lenders (eindredactie), Jean Bastiaens (eindredactie), Michel Perquy, Paul Thoen, Geert Delbeke, Marc Lemiengre, Geert Van Coillie, Koen Dekorte.

Met bijdragen van Paul Thoen, Ann Opsomer, Dennis Lenders, Geert Delbeke, Annemie Schreel, Marc Lemiengre, Annemie Declercq, Geert Van Coillie, Geert Vervaecke, Kris Demeulenaere en Koen Dekorte.

Het boek wordt uitgegeven bij Halewijn.

'Stem die mij roept' is te koop bij YOT voor € 24,95. Kom langs In de Nieuwe Pastorie (Stalijzerstraat 19 te Brugge T 050 33 68 18) en vraag naar Antoon of bestel hier het boek. Het boek is ook te koop in de boekhandel en de liturgische centra.

www.patrickperquy.be

Op de boekvoorstelling wordt de website www.patrickperquy.be gelanceerd.

Want het boek bevat brokstukken van een onvoltooid verhaal.

De verschillende levenslagen openbaren zich in dialoog met de tekst en met elkaar.

Zo kan de hemel zichtbaar worden.