Investeer een avond in jezelf en maak kennis met ademhalingstechnieken die zo oud zijn als het leven zelf. Je komt in totale ontspanning. Je ervaart een diep welgevoelen. Een transformatie van energie veroorzaakt een emotionele heling, die je in verbinding brengt met al wat leeft. Je vitaliteit krijgt een boost. Spanningen en stress worden losgelaten. Kortom een prima preventie tegen een sluimerende burn-out.

Zaterdag 11 april 2020, World breathing day, van 18 tot 20 uur.

Magdalenakerk, Schaarstraat te Brugge

Deelname in de kosten: 20 EUR

Inschrijving: is vereist via onderstaand inschrijvingsformulier. De inschrijving is definitief na storting van het bedrag van 20 EUR per persoon op rek.nr. BE41 7775 9427 3610 (BIC: GKCCBEBB) van YOT vzw met vermelding: ademen + naam deelnemer.  Graag inschrijven vóór 9 april. Het aantal plaatsen is beperkt.

Begeleiding: Daniëlle De Wilde, gecertificeerde ademcoach

Meebrengen: Matje, slaapzak, deken om goed warm te hebben, kussen, warme, comfortabele, losse kledij, water. De kerk is eerder fris. Er zijn ter plaatse ook een aantal dekentjes beschikbaar. 

Meer info

Breathwork biedt een perfect antwoord op de moeilijkheden en de behoeften van de mens uit de 21ste eeuw.

De wijze waarop je ademt beïnvloedt in wezen je gehele staat van vitaliteit, welzijn, met andere woorden: de algehele kwaliteit van leven. Adem is leven en goed ademen is goed leven.

Adem heeft in andere talen betekenissen als Qi, Chi, Prana, Spirit, Elan Vital, Levenskracht of Ziel. Het Chinese teken voor Adem betekent ‘bewustzijn van het hart’. Wanneer we hier aandacht aan geven,  kunnen we met de adem heel bewust aspecten van ons leven helen.

Nog meer info

We bieden jullie de mogelijkheid om die eenvoudige praktijk van bewust ademen met zijn vele voordelen te komen proeven. We komen ongedwongen samen in een cirkel van levenslustige mensen.  We scheppen een veilig kader waarbinnen jij jouw tempo en ritme kan volgen.

Via eenvoudige oefeningen ervaar je de samenhang van ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten. Je doorvoelt bewust en laat spanning los.
Zo kan je terug het volle potentieel van je ademhalingsapparaat vinden om die optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn. Dit leidt tot een gezondere fysiek en een energetisch lichaam in emotioneel en mentaal evenwicht.

Deze activiteit past ook in het kader van de internationale dag van de adem.

Data

11/04/20 18:00 - 20:00

Meet 2 breathe