De opleiding perspectiefontwikkeling is geannuleerd voor het najaar 2017. We zoeken naar nieuwe data in 2018. Wil je op de hoogte blijven? Gebruik dan het inschrijfformulier.

Hoe start ik een nieuwe groep op? Hoe maak ik een missie en visie die niet alleen mooi oogt op papier, maar ook een motor is die mensen in beweging zet? Waar kan ik nieuwe inhouden en een creatieve aanpak vinden voor een initiatief dat ik elk jaar weer organiseer?

Als je werkt in een organisatie, instelling of parochie dan herken je waarschijnlijk bovenstaande vragen. Als begeleiders of verantwoordelijken zoeken we naar een sterkere taal, nieuwe vormen, invalshoeken en impulsen om een grotere gelaagdheid te creëren in het werken met mensen.

Sofie Verscheure
begeleidt voor YOT een opleiding waarin ze haar ervaringen en praktijkgerichte methode doorgeeft.

Patroondoorbrekend denken
, containertermen verdiepen, omgaan met weerstanden zijn enkele van de thema’s waar je in deze opleiding heel concreet mee aan de slag gaat. 

De opleiding daagt je uit om als perspectiefontwikkelaar op een eigenzinnige manier te zoeken naar essentie en gelaagdheid van vorm en inhoud in het werken met groepen.

De basisopleiding omvat 4 dagen. Kan je er niet bij zijn of zoek je naar extra impulsen? Op regelmatige tijdstippen organiseren we ook eendaagse themamodules.

Gelieve akkoord te gaan met het gebruik van cookies om het inschrijvingsformulier te gebruiken.

Data

01/01/18 - 30/06/18

Basisopleiding (hou mij op de hoogte!)