Welkom bij YOT

In de kijker

Aan het woord

 • Een Bruggeling

  Een plaats in de stad, aan de tuin van het hart van de stad. Een pleisterplaats, een luisterplaats een fluisterplaats. Een plaats om van te houden en waar je houden van kan beleven. Een long om tot adem te komen. Een stad zonder longen heeft geen zuurstof en mist een bepaald ritme dat rust brengt.

  Deze ruimte, als levenslabo, als werkplaats van liefde is niet noodzakelijk, maar gaat verder dan een noodzaak, het is een levensbelang.

 • Een Luikse toerist

  Beaucoup de gens (dont moi, auparavant) ont l'habitude d'aller visiter des églises lorsqu'ils visitent une ville. On pourrait parfois se demander pourquoi, tant il y a rarement quelque chose d'exceptionnel à découvrir... Allez, quand on en a fait une, on en a fait 95%...

  Mais celle-ci est, après la Sagrada Familia et la Basilique Saint-Pierre (notez la comparaison!) une de celles qui m'aura le plus étonné! Je n'en dis pas plus, je vous laisse la surprise, passez par là, ça vaut le coup!

 • Fracarita International

  Ik wil je van harte danken voor je mooie uitleg over Magda en het YOT.

  Wij waren in elk geval onder de indruk van de creativiteit waarmee je aan de slag gaat om een nieuwe invulling te geven binnen een kerkelijke structuur.

  Het zal wel niet eenvoudig zijn maar ik zie dat je voldoende energie en gedragenheid hebt om dit te realiseren: Magda is zeker een toekomstgericht project en ik ben dan ook blij dat de Stad Brugge dit ook zo ziet en dit met steun van het bisdom.