De innerlijke diamant

Vanaf 11 oktober 2023 komt de innerlijke diamant op pelgrimsbezoek in Madeleine in Brugge.

‘Meer Vereer’ (2022) 142 x 165 cm (satijn handgeweven op houten facetten) is handgemaakt door kunstenaresse *Ruchama Hoed uit Amsterdam.

Sinds dit voorjaar is de diamant onderweg van Amsterdam naar Rome, waarbij etappe voor etappe een prachtige selectie van kerken, cathedralen en basilieken- in Nederland, Belgie, Frankrijk en Italie worden aangedaan … Zo was het werk eerder al te gast in de 1#Atelier Tempel in Amsterdam, #2 de Maria van Jessekerk in Delft, #3 de Mariakapel van de St. Jan Kathedraal in Den Bosch en #4 Basiliek Sterre der Zee in Maastricht.

Met het bezoek aan Madeleine in Brugge als #5e etappe is ze voor het eerst de grens over… en voelt zich met open armen ontvangen en blij om ook de missie van YOT te ondersteunen!

Dit project, de “Pilgrimage of Love’, is ontstaan toen de kunstenaar zoveel ontroerende reacties kreeg op het kunstwerk en besefte dat het mensen een ontmoeting biedt op gevoelsniveau en daarmee laat zien hoe krachtig, helend en voedend kunst voor mensen is.

Elk facet van dit schijnbaar abstracte kunstwerk is in contemplatie geweven in toewijding aan het grotere verhaal van de 3 Maria's en de lege graftombe van Jezus Christus en zijn herrijzenis, met de intentie om de Goddelijke energie van het pure licht door mensen in zichzelf te laten voelen.

Het aloude gezegde ‘Alle wegen leiden naar Rome’ krijgt een liefdevolle betekenis als we het woord Roma omdraaien, dan staat er amoR – Opdat alle wegen naar Liefde leiden!

Voor meer informatie kunt u kijken op:

www.RuchamaHoed.com

https://gofund.me/ad550cd1