Investeer een avond in jezelf en  ervaar technieken die zo oud zijn als het leven zelf met als voordeel : in totale ontspanning te komen, een diep welzijn, een transformatie van energie, een emotionele healing van wat diep in het geheugen van onze cellen is gegrift, verbinding voelen met ‘Al wat leeft’ en je vitaliteit een boost geven, stress en spanningen loslaten en burn-out preventie.

Breathwork biedt een perfect antwoord op de moeilijkheden en de behoeften van de mens uit de 21 ste eeuw.

De wijze waarop je ademt beïnvloedt in wezen je gehele staat van vitaliteit, welzijn, met andere woorden: de algehele kwaliteit van leven. Adem is leven en goed ademen is goed leven.

Adem heeft in andere talen betekenissen als Qi, Chi, Prana, Spirit, Elan Vital, Levenskracht of Ziel. Het Chinese teken voor Adem betekent ‘bewustzijn van het hart’. Wanneer we hier aandacht aan geven,  kunnen met de adem heel bewust aspecten van ons leven helen.

Daniëlle De Wilde, gecertificeerde ademcoach, komt op 21 maart 2019 een breathing circle verzorgen in de Heilige Magdalenakerk.

We bieden jullie de mogelijkheid om die eenvoudige praktijk van bewust ademen met zijn vele voordelen te komen proeven in een informeel samenkomen in een cirkel van levenslustige mensen.  Zonder andere pretentie dan een veilig kader te scheppen waar jij jouw tempo en jouw ritme kan volgen.

Via eenvoudige oefeningen ervaar je de samenhang van ademhaling, denken en voelen, je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los.
De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om die optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, evenwicht, gezonder fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam.

Locatie en tijdstip: Heilige Magdalenakerk (nabij Astridpark), Brugge op donderdag 21 maart om 19u30 (tot 22u)

Meebrengen:

matje

deken om goed warm te hebben (er zijn ter plaatse ook een aantal dekentjes beschikbaar)

kussen

warme comfortabele losse kledij

water

Deelname in de kosten: € 20. De opbrengst van de avond gaat o.a. naar de ondersteuning van  collega's breathwork in Kenya.

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande module of via ann.benoot@yot.be  

UPDATE: VOLZET. Je kan je echter wel nog opgeven voor een wachtlijst voor het geval iemand zou afmelden.

Data

21/03/19 19u30 - 21u30

Breathing circle