Dagelijks worden we via allerhande media overspoeld met vreselijke beelden. Mensen worden uit hun huizen verjaagd, miljoenen mensen zijn op de vlucht, stress en burn-out knagen aan onze gezondheid en zingeving blijft een uitdaging.

Aan veel externe factoren kunnen we weinig doen. Het is het dan nog meer dan ooit nodig dat we goed zorgen voor onszelf en elkaar, dat we streven  naar  innerlijke vrede en bewust positiviteit uitademen.
We nodigen jullie daarom uit voor een ademcirkel.

Daniëlle De Wilde, gecertificieerde ademcoach, komt samen met haar team van International Breathwork Foundation een "breathing circle" verzorgen in de Magdalenakerk te Brugge

Praktisch:

Woensdag 10 april om 18.30 uur (tot 20.30 uur).
Inkom: 20 euro ADD
De opbrengst van deze avond gaat volledig naar projecten in het kader van "ademen voor vrede".

Graag inschrijven voor 5 april via de inschrijfmodule onderaan de pagina. 

Meebrengen: Matje, slaapzak of deken (er zijn ter plaatse ook een aantal dekentjes en kussens beschikbaar), kussen, warme losse kledij, water.

Wat is Breathwork?

Een oertechniek die zo oud is als het leven zelf met als voordeel: in totale ontspanning te komen, een diep welzijn te bereiken.

Breatwork brengt ons door een transformatie van energie

- een emotionele healing van wat diep in het geheugen van onze cellen is gegrift
- een verbinding met ‘Al wat leeft’
- een boost van onze vitaliteit
- loslaten van stress en spanningen
- burn-out preventie.

Breathwork biedt een antwoord op de moeilijkheden en de behoeften van de mens uit de 21ste eeuw.

De wijze waarop je ademt, beïnvloedt in wezen je gehele staat van vitaliteit en welzijn. Met andere woorden: de algehele kwaliteit van leven. Adem is leven en goed ademen is goed leven.

Adem heeft in andere talen betekenissen als Qi, Chi, Prana, Spirit, Elan Vital, Levenskracht of Ziel. Het Chinese teken voor Adem betekent ‘bewustzijn van het hart’. Wanneer we hier aandacht aan geven, kunnen we met de adem heel bewust aspecten van ons leven helen.

Breathwork biedt de mogelijkheid om die eenvoudige praktijk van bewust ademen met zijn vele voordelen te proeven in een informeel samenkomen, in een cirkel van levenslustige mensen. Zonder andere pretentie dan een veilig kader te scheppen waar jij jouw tempo en jouw ritme kan volgen.

Het inschrijfformulier kan pas getoond worden als u akkoord gaat met onze privacy policy 

Data

10/04/24 18:30 - 20:30

Vrede ademen, ademen in vrede