Om de kou te trotseren verwelkomen we jullie vanaf 16 december in Magda's warme winterbar in de Nieuwe Pastorie in plaats van in de sfeervolle tuin. 

We serveren een kopje of glaasje warmte en heerlijke lekkernijen zoals:

Glühwein, een winterbier of trippel van de Brugse brouwerij Fort Lapin, witte en rode wijn, warme chocomelk, jenever, koffie en thee, frisdrank, ... 

En daarnaast ook tapas, een crocque-monsieur, zoetigheden en andere lekkernijen! 

Schuif je ook aan aan onze lange feestelijke tafel?

Wensboom

Tijdens de winterbar creëren we een ontmoetingsplaats
met een symbolische wensboom, waar je elkaar en jezelf het beste kan wensen voor het komende jaar! Hang jouw wens in onze oude notelaar!

Deel een kopje warmte! 

Hier kun je een kopje warmte delen door een drankje of een hapje op voorhand te bestellen voor een onbekende bezoeker. Het is een systeem, heel eenvoudig, waarbij iemand op voorhand een drankje (of een maaltijd) koopt voor iemand die je niet kent. Wil jij mee een steentje verleggen door onbaatzuchtig te trakteren aan een onbekende medebezoeker?

De uitgestelde koffie (maar niet koud!)

Deze traditie staat in Nederland bekend onder de naam: "de uitgestelde koffie". Naar het schijnt is dit concept begonnen in Napels (Italië), maar het begint zich nu razendsnel over de wereld te verspreiden.

Zou het niet mooi zijn als er overal, in ieder dorp of iedere stad, cafés en/of winkels waren waar men uitgestelde producten kan kopen voor onze minder gefortuneerde medemens? Het zou een prachtig signaal zijn dat mensen ondanks alle ellende die ze misschien zelf meemaken, toch ook nog om een ander geven.

Bron: https://www.uitgesteldekoffie.nl

Humoristische po√ęzie en tabletalks

In de winterbar kunnen humoristische poëzie en tabletalks je gesprek een verrassende wending geven!

Praktisch

Start op vrijdag 25 november en eindigt op zaterdag 7 januari 2023.
Ieder weekend (vrijdag en zaterdag) telkens van 16.00 tot 22.00 uur.
Gesloten op kerstavond en oudejaarsavond.

In de Nieuwe Pastorie, Stalijzerstraat 19 te Brugge.

Huisdieren welkom.