Welkom in Magda's zomerbar! 

We serveren op deze prachtige, verborgen locatie niet enkel frisse drankjes en lekkere koffie en thee, maar ook (vrijblijvend :-) prikkelende gespreksvragen. Want Magda's zomerbar is een plek om gezellig bij te praten. Wie ontmoet jij deze zomer?

Elke dag open van 13 tot 18 uur in juli en augustus.

In de tuin van de voormalige pastorie H.Magdalena. Stalijzerstraat 19 te Brugge. Ingang via het Magdalenakerkplein (aan de Magdalenakerk, gelegen aan het Astridpark).

Bezoek aansluitend ook het zomerproject 'een zalvende zomer' in de Magdalenakerk. Meer info

Dranken, gebak, ijs, desserts

Dranken: diverse koffies, thee, bieren, wijnen, sangria, alcoholvrije bio schuimwijn, waters, alternatieve limo's en sappen.

Gebak (dagaanbod) : cupcakes en taarten (kaastaart, citroen/olijftaart met Magdalena twist (vegan), cappuccinotaart, kersentaart, appeltaart, huisgemaakte desserts, ...

Ijs vanille, aardbei, chocolade - wame appelstrudel met ijs

Bekijk Magda's divers aanbod met prijslijst

Magda's principes

We kiezen voor gastvrijheid en openheid (iedereen welkom), duurzaamheid (geen wegwerp), lokale keten (voorkeur voor producten uit Brugge en omstreken), rust (geen achtergrondmuziek), eerlijke producten (i.s.m. o.a. Oxfam/wereldwinkel, ...), kindvriendelijk (kinderspelen en de tuin is ommuurd), diervriendelijk (doggy bar).

De mogelijke opbrengst van de zomerbar komt ten goede aan de werking van YOT vzw, verbonden met de Magdalenakerk.

Bezoek je aansluitend ook ons zomerproject? Meer info

Schrijfgesprek op 31 augustus

Op de laatste dag van Magda's zomerbar neemt Ann Vandenbossche je mee in een schrijfgesprek. Na een korte introductie om 14u start het schrijfgesprek tot 16 uur. We schrijven vanuit het thema 'zingeving'.

Een schrijfgesprek nodigt uit om heel bewust onze woorden te kiezen. Schrijven met een pen gaat trager dan een gesprek waarin we praten. Het opschrijven zorgt ervoor dat we ruis kunnen filteren en makkelijker tot de kern komen.  In een schrijfgesprek neem je tijd voor jezelf én de ander.

De schrijfgesprekken op 31 augustus gaan door in duo's en starten met de zin 'Een zinvol leven is het mooiste wat er is.'

Breng jouw (bal)pen mee; wij zorgen voor een schrijfpartner én het papier. De schrijfgesprekken worden per twee gevoerd. Je kan er ook voor kiezen om jouw schijfpartner mee te brengen.

De andere bezoekers die niet deelnemen hoeven zich niet aan de stilte te houden :-) . Magda's zomerbar loopt gewoon door.