Op zoek naar een veelzijdige locatie?

Op zoek naar een inspirerende ruimte voor een vergadering of activiteit van jouw organisatie of een veelzijdige locatie met ruime, rustige binnentuin voor een privé bijeenkomst?
YOT stelt de ruimtes en tuin van In de Nieuwe Pastorie ter beschikking van waardevolle initiatieven op zoek naar nieuwe perspectieven.

In de Nieuwe Pastorie vind je de authentieke kamers van de voormalige Pastorie van de Magdalenakerk, die we in een functioneler jasje gestoken hebben zodat we het gebouw kunnen delen met andere geïnteresseerden. Ontdek hier meer over de verschillende kamers.

Gebruikskost voor verenigingen

Ook organisaties en verenigingen kunnen gebruik maken van de ruimtes In de Nieuwe Pastorie en dit tegen betaling van onderstaande bijdragen:

70 euro voor het vrij gebruik van het huis

50 euro voor het rariteitenkabinet

15 tot 30 euro voor de andere kamers

Inbegrepen: wifi, beamer, flipover.

Apart te verrekenen: drank (koffie, thee, water en wijn) aan faire prijzen. 

Deze prijzen zijn per dagdeel (max. 4 uur) en gelden voor groepen van max. 25 personen. Van 1 oktober t.e.m. 31 maart wordt een supplement van 35 % voor verwarming aangerekend. BTW is niet van toepassing.

Gebruikskost voor particulieren

Als particulier kan je de werking van YOT steunen door de ruimtes en tuin van In de Nieuwe Pastorie te gebruiken voor oa. bijeenkomsten, herdenkingen, feesten. Dit tegen volgende bijdragen:
110 € per dagdeel van 4 u

190  € max. 8 u. zelfde dag

260 € meer dan 8 u. (zelfde dag)

Van 1 oktober t.e.m. 31 maart wordt een supplement van 35 % voor verwarming aangerekend. BTW is niet van toepassing.

Vraag een ruimte aan

Breng je graag eerst eens een bezoekje aan In de Nieuwe Pastorie? Heb je nog praktische vragen? Of ben je al volledig overtuigd en wil je In de Nieuwe Pastorie één of meerdere kamers reserveren?

Laat het weten aan Christian: via mail (christian.cardinael@yot.be) of telefoon naar 050 33 68 18 (in principe op dinsdag- en donderdagvoormiddag).

Maar hoe geraak je er dan?

Vanaf het station is het ongeveer 20 minuten stappen (gewoon tempo) via de Oostmeers en de Nieuwe Gentweg of 10 minuten met de bus (lijn 1 of 11 of avondlijn 93) tot halte Magdalenakerk.

Kom je met de auto? Bovengronds parkeren in de binnenstad is betalend en beperkt tot max. 4 uur tussen 9u en 20u. In de ondergrondse parking Pandreitje geldt geen maximum parkeerduur.

Niet betalend en onbeperkt parkeren: plaats je wagen op de ring in de buurt van de Gentpoort en wandel via de Gentpoort en de Gentpoortstraat naar de Magdalenakerk (10').

Bereken de snelste route via Google Maps

Ontdek de verschillende kamers en laat je verrassen