Proficiat! 

Tromgerofel en trompetgeschal! Er is een kindje, een mama en een papa geboren! En een oma, opa, tante, oom, peter, meter, zusje of broertje?
Proficiat aan jullie allemaal! Hoe onbeschrijfelijk en levensveranderend is deze gebeurtenis. Tijdens dit ritueel willen we samen op weg gaan om dit onwezenlijke moment van verwondering, vertedering en liefde te vieren. En daarnaast ook plaats geven aan de angsten, onzekerheden en uitdagingen die daar ontegensprekelijk mee verbonden zijn.

In dialoog

We werkten enkele rituelen uit die dit moment taal kunnen geven en gaan daarover in dialoog met jullie tijdens 1 of meerdere bijeenkomsten. We zoeken samen naar passende woorden, beelden en geluiden voor tijdens de viering. Ook tijdens de viering staan we je bij.

Kostprijs

50 euro per uur: begeleiding bijeenkomsten + voorgaan in de viering (de uren die gaan naar voorbereiding worden niet in rekening gebracht)
275 euro: algemene kosten gebruik kerk en pastorie. 

We willen ook graag meegeven dat een ritueel altijd mogelijk moet zijn voor iemand die daarnaar op zoek is. Het financiële aspect mag daarbij geen struikelblok zijn. 

Wens je meer info, neem dan contact op met eline@yot.be

rituelendoosje: Een Teder Welkom

Momenteel in de maak: een rituelendoosje met een interactief huiskamerritueel bij de geboorte van een kind. 

 

Data

Er zijn momenteel nog geen data beschikbaar.